Holstebro Teater

Teater for alle

Holstebro Teater er egnsteater i Holstebro og består af hele tre stærke scenekunstenheder: Holstebro Musicalteater, Holstebro Dansekompagni og Holstebro Børneteater.

Som egnsteater dækker det teaterbehovet i Holstebro kommune og omegn, men er også en afgørende faktor i det samlede scenekunstliv i Danmark.

Holstebro Teater blev først etableret i 2013 under navnet Black Box Theatre. Kort efter kom Black Box Dance Company (nu Holstebro Dansekompagni) til verdenen såvel som samarbejdet med Teater O og en lang række teatre og musicalaktører på tværs af landet.

Teatret producer mindst to professionelle scenekunstforestillinger årligt. Teatret har base midt i byens centrum i Musikteatret Holstebro på den Røde Plads 16.

Det er ingen tilfældighed, at teatret bor i Holstebro Kommune, en kommune der favner og støtter et rigt og bredt kulturliv.

Holstebro kan med stolthed kalde sig en af de mest kulturfremmende byer i Danmark og dermed også en kulturby, der i særklasse udmærker sig inden for kunstnerisk udvikling og udtryk.

Find Holstebro Teaters årsrapporter og vedtægter her.

Holstebro Teater er støttet af: