• Premiere

  4. april 2016

Se spilledatoer

FEAR

HVAD ER DU BANGE FOR?

Frygt kan ramme os alle og vidt forskelligt. Hvad end det er frygten for edderkopper, fremmede, det ukendte, eller angsten for at ikke kunne leve op til det perfekte ideal, så er frygten uundgåelig.

Frygten er noget, vi alle bære med os. Den sætter sine tydelige spor på kroppens sprog og påvirker både det enkelte individs såvel som gruppens adfærd.

Den kan skåne os fra fare, men den kan også hæmme os og i mange tilfælde udnyttes af andre. Frygten og angsten kan ramme os som både et kraftigt lynslag af panik og gys eller blot en snigende tøven, der holder os tilbage.

Den kan, og bruges til at diktere vores handlinger, men kan og skal også overkommes.

I FEAR konfronterede danserne os med den både tragiske såvel som den komiske form for frygt, og hvordan den, i både sind og krop, påvirker vores adfærd.

Med skræk, humor, sårbarhed, og et til tider halsbrækkende tempo, blev noget af den frygt, mennesker kan opleve gennem livet, afspejlet i danseforestillingen.

Det skete med alt fra klar præcision og skønhed, vildskab og ukontrolleret kast over scenen, latter og skrig, og små og sårbare bevægelser

Medvirkende dansere fra Holstebro Dansekompagni: Zaneta Majcher, Lionel Ah-Sou, Charlotte Anne Logan, Marco Rizzi, Bartosz Woszczynski, Manuel Gaubatz, Isabella Harritz Sørensen & Emmy Thomsen

https://www.youtube.com/watch?v=29WE3_fJ33g&t=11s
 • Idé & Koncept

  Marie Brolin-Tani

 • Koreografi

  Stephani Thomasen og Thomas Bentin

 • Musik

  Christian Tronhjem

 • Producent & Koreografisk Assistent

  David Cornelius Price