• Spilleperiode

  27. AUG. - 4. SEPT. 2021

 • Varighed

  Ca. 120 min.

Se spilledatoer

Glade Bæredygtige Dage – United Change

Holstebro Dansekompagni medvirker i Glade Bæredygtige Dage. En site-specifik forestillingen af Teatret Svalegangen under United Change programmet.

SÅDAN FOREGÅR DET

 • 6 verdensmål på ca. 2 timer
 • 3 verdensmål i Rosenkrantzgade (gratis)

ET GLOBALT FÆLLESAREAL

Kokassebanko (ja, du læste rigtigt), en undervandskoncert, DJ’s og madboder. En animeret tidsrejse tilbage til urskovene og et klimamedley med 150 gospelsangere. En VR-oplevelse om modens vej til dit klædeskab og en monolog om lykkeligt overforbrug fra et bjerg af skrald. Teatret Svalegangens scener, gader og baggårde forvandles til en klimavejfest for hele byen.

I år er fokus på FN’s verdensmål om klimaet, men ambitionen med UNITED CHANGE er at skabe et globalt fællesareal i 2023, hvor alle 17 verdensmål bliver sat i scene. Det handler om at se nye muligheder via kunsten. At kunst indeholder en kapital af viden, kraft og fantasi, som kan føre til handling i kampen for vores fælles klode.

VERDENSMÅL ISCENESÆTTES

Line Knutzsons ironiske monolog GLADE BÆREDYGTIGE DAGE om lykkeligt overforbrug får repremiere med Holstebro Dansekompagni, sammen med VR-installationen X-RAY FASHION om tøjets vej fra Bangladesh til dit klædeskab.

Det verdensberømte kunstnerkollektiv Between Music fører dig under vand, når de opfører undervandskoncerten BELOW THE SURFACE live fra glastanke tilsat flydende videokunst.
Satirikerduoen Mads Kamp og Jesper B. Hansen har udviklet gameshowet KOKASSEBANKO, der hostes af skuespiller Maja Juhlin og en ægte ko.
Klimamedley’et DET ER DIT VALG opføres af Aarhus Gospel Singers, og så kan du se frem til overgangsritualet ODE TIL JORDEN med Maibritt Saerens og Sidsel Agensø flankeret af en animeret tidsrejse til urskovenes tid.

SCENE: TEATRET SVALEGANGENS SALE, GADER OG BAGGÅRDE I AARHUS

Spilledatoer og sted:

27/08/21          Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

28/08/21          Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

31/08/21          Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

1/09/21            Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

2/09/21            Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

3/09/21            Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

4/09/21            Teatret Svalegangens Sale, gader og baggårde i Aarhus

Medvirkende dansere fra Holstebro Dansekompagni

 • Photo of Jessica Van de Koot
  Jessica Van de Koot

  Praktikant

  Jessica (UK) er uddannet med en BA fra London School of Contemporary Dance i 2020. Gennem Northern School of Contemporary Dance Masters Apprentice program er Jessica i sæson 2021- 22 praktikant ved Holstebro Dansekompagni.

  (Hun/hende)

  Følg Jessica på Instagram her.

 • Photo of Isobel (Izzy) Moloney
  Isobel (Izzy) Moloney

  Praktikant

  Britiske Izzy fik en bachelor fra the Northern School of Contemporary Dance i 2021. Gennem sit studie hos the Northern School of Contemporary Dance Masters Professional Placement Scheme skal Izzy være praktikant hos Holstebro Dansekompagni i sæsonen 2021-22.

  (Hun/hende)

  Følg Izzy på Instagram her.