• Premiere

    5. november 2013

Se spilledatoer

Viva Vive

Viva, Vive! betyder Leve Livet!, og det er netop dét forestillingen, som bestod af 3 følelsesladede værker, handlede om.

IMPROMPTU
Det første værk var ”IMPROMPTU” af Tindaro Silvano. I denne fartfyldte koreografi færdedes danserne som i den brasilianske storbymetropols natteliv – sprudlende af ung energi, koreograferet minutiøst, men med følelsen af frihed og improvisation: som IMPROMPTU!

Koreografi: Tindaro Silvano
Musik : Egberto Gismonti
Lysdesign: Jorge Luis , Mårten Axelsson
Kostumedesign: Åsa Gjerstad

BEING ME – BEING YOU
Andet værk hed ”BEING ME – BEING YOU” og var en koreografi i to dele. Koreograferne Marie Brolin-Tani og Melody Putu tog udgangspunkt i unge menneskers søgen efter kærlighed og nærvær og udforskede, hvordan både ensomhed og tosomhed kan være komplekst og svært at håndtere. At hele livet igennem søger man kontrol og tryghed og med ønsket om, at dagen i morgen er den samme som dagen i går.

Koreografi: Melody Putu
Musik : Henrik Munch
Lysdesign : Hans -Olof Tani
Kostumdesign: Åsa Gjerstad

RITES
Det sidste værk, “RITES”, var et helt nyt værk af Alessandro Perreira. I dette værk satte han fokus på, at den kulturelle manifestation er til stede, uanset hvor man kommer fra, og hvilken religion man har. Koreografien bragte mennesker med forskellig kultur og baggrund sammen. På trods af deres forskellige religion, tro og fejring af begivenheder, så man, at der er en lighed mellem disse individer.

Det var en forestilling fyldt med kærlighed, passion, mystik, sport og ung energi, og hvor danserne fra Holstebro mødte nogle af Brasiliens bedste fra Ballet Jovem Palácio Das Artes.

Koreografi: Allesando Pereira
Musik : Richardo Sousa
Lysdesign : Mårten Axelsson 
Kostumer: Åsa Gjerstad

Medvirkende dansere fra Holstebro Dansekompagni:
Jade Stenhuijs, Martxel Rodriguez, Sophie Høeg, David Cornelius Price, Zaneta Majcher, Lionel Ah-Sou, Antoine Audras, Annike Krusensten & Katya D. Nielsen

Medvirkende dansere fra Ballet Jovem Palácio Das Artes: Willian di Paula, Joao Paulo de Castro, Bruno Rodriques. Elton de Souza, Ariany Damaso, Eugenia Granha & Ludmilla Ferrara