• Premiere

  23. april 2023

 • Varighed

  45 minutter inkl. samtale efter

Se spilledatoer

The Game

En interaktiv danseforestilling om angst

Som spillebrikker i et kæmpe life-size brætspil vil børnene bevæge sig på den store spilleplade sammen med forestillingens fire dansere. Sammen bliver de guidet igennem Livets spil af game-masteren.

Inspireret af fortællinger fra børn og unge tager `The Game´ udgangspunkt i præstations- og generel angst, som flere og flere børn og unge oplever. Publikum er fysisk medvirkende i selve forestillingen og vil få mulighed for at reflektere over forskellige former for pres og angst i en samtale efterfølgende.

At tale om dans er berigende. Derfor har vi lavet en lærervejledning, så skoleklasserne, der ser forestillingen, kan udveksle tanker om forestillingen og temaet efterfølgende. Du kan læse vores lærervejledning her:

Målgruppe: 10 til 13 år

 • Koreografi

  Bobbi Lo - Lava Markusson & Michael Tang

 • Musik og komposition

  Jonatan Lundeberg

 • Scenografi og kostume

  Åsa Gjerstad

 • Turné og prøveleder

  Christian From

 • Produktion

  Holstebro Dansekompagni

 • Trailer og fotos

  Søgaard Film

Medvirkende dansere fra Holstebro Dansekompagni

 • Photo of Matthew Rawcliffe
  Matthew Rawcliffe

  Matthew (UK) startede som skuespiller hos National Youth Theatre of Great Britain, hvorefter han blev uddannet fra Rambert School of Ballet and Contemporary Dance. Matthew var i 2019 vinder i kategorien moderne dans og endelig finalist ved BBC Young Dancer – 2019. Matthew er allerede anerkendt for sit koreografiske talent. Han har senest været praktikant ved Norrdans i Sverige.

  Storbritannien

  Han/ham

  Han startede i Holstebro Dansekompagni foråret 2021.

  Følg Matthew Racliffe på Instagram her

 • Photo of Carley Lund
  Carley Lund

  Carley Lund er fra en lille by i Vermont, USA. Hun afsluttede sin klassiske uddannelse under Stefania Nardi på Vermont Center for Dance Education samt fra Adelphi University; hvor hun modtog sin Bachelor of Fine Arts in Dance. Efter sin bachelor sluttede hun sig til det moderne repertoirekompagni, Boston Dance Theatre, fra 2020 til 2023. I oktober 2023 rejste hun til udlandet og blev en del af Holstebro Dansekompagni. 

  USA

  Hun/hende

  Følg Carley på Instagram her

 • Photo of Giorgia Reitani
  Giorgia Reitani

  Italienske Giorgia Reitani startede sin professionelle danseuddannelse på Iwanson International. Efter sin eksamen i 2016 sluttede hun sig i 2 år til Tanzcompagnie Volksteather Rostock. Mellem 2019 og 2022 var hun en del af Holstebro Dansekompagni. I dag er hun freelance dansekunstner med base i København, hvor hun samarbejder med Holstebro Dansekompagni, Uppercut Danseteater, Don Gnu og producerer egne værker.

  Hun/hende

  Følg Giorgia på Instagram her

 • Photo of Marco Rizzi
  Marco Rizzi

  Italienske Marco modtog sin dansetræning, mens han også sluttede sig til Giovane Balletto Mediterraneo. Efter en praktikplads på Tanz Luzerner Theatre dimitterede han fra Codarts i 2015. Fra 2016 til 2020 var han en del af Holstebro Dansekompagni. Som freelance dansekunstner med base i Berlin arbejder han i Tyskland og i hele Europa. Han har samarbejdet med en bred vifte af kunstnere og udforsket forskellige kreationer i institutionelle- og freelance-indstillinger.

  Italien

  Han/ Ham

  Følg Marco på Instagram her

  Foto: Studio Monbijou Berlin